Basket Talk

Τέλος (και) ο Δούνης, φεύγει ο Μάντζαρης!

Τέλος (και) ο Δούνης, φεύγει ο Μάντζαρης!

Σε συνέχεια των μαζικών αποχωρήσεων από τον Ιωνικό, την παραίτησή του υπέβαλλε (και) ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Θανάσης Δούνης.

Μετά από το προπονητικό τρίο, τον Άγγελο Τσίκληρα, τον Γιάννη Λίβανο και τον τεχνικό διευθυντή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας και τον πρόεδρο, Γιάννη Κυριακόπουλο, αποχώρησε από τον Ιωνικό και ο γενικός διευθυντής, Θανάσης Δούνης, που κρατούσε σε εύρυθμη λειτουργία την ΚΑΕ.

Πλέον, ουδείς υπάρχει για να «τρέξει» την ομάδα και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, με τον Ιωνικό να βρίσκεται σε δεινή θέση και φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ο Θανάσης Δούνης διαχειριζόταν τα πάντα γύρω από την ομάδα, μετά την αλλαγή της διοίκησης, μεταφράζεται στο ότι η ομάδα δεν προχωρά στις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνει ως προς την ενίσχυσή της με ξένους παίκτες, πράγμα που μοιάζει σαν να πετά… λευκή πετσέτα, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
εικόνα_Viber_2023-03-21_15-04-46-782_1.jpg


Εκτός από τον γενικό διευθυντή, αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα την Τετάρτη το μεσημέρι με προορισμό την Βενεζουέλα, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το BN Sports, συμφωνώντας με την Παντέρας Ντε Μιράντα.

Τήρησε την υπόσχεσή του να μείνει και στον αγώνα με το Περιστέρι, που έγινε το Σάββατο και αναχωρεί για τη Βενεζουέλα.

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0