Basket Talk

Giannis για ιστορικό ρεκόρ: «Δεν με νοιάζουν και τόσο τα στατιστικά»

Giannis για ιστορικό ρεκόρ: «Δεν με νοιάζουν και τόσο τα στατιστικά»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέρριψε δύο ρεκόρ στο ματς των Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς ( 118-111) και έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι σημαίνει για τον ίδιο η επιτυχία αυτή. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς των Μπακς κόντρα στους Ράπτορς (20/03, 118-111) κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ με την ομάδα του Μιλγουόκι και έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές (712)  ξεπερνώντας τον Τζούνιορ Μπρίτζμαν. Εκτός αυτού έγινε ο 13ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τριπλ-νταμπλ χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ!

Ο Greek Freak δήλωσε για το ρεκόρ συμμετοχών:
«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, δεν το ήξερα πριν μπω στο ματς. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά υπάρχουν πολλά να πετύχουμε ακόμη και μακρύς δρόμος μπροστά μας. Ελπίζω να έρθουν και άλλα επιτεύγματα»

Για τα στατιστικά είπε:
«Δεν με νοιάζουν και τόσο τα στατιστικά… Προφανώς είναι ευλογία να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και δεν το θεωρώ δεδομένο, αλλά αυτό που μετρά είναι ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Ίσως όταν μεγαλώσω και έχω αποσυρθεί, που δεν θα μπορώ να τρέχω τόσο και να κυνηγάω τα παιδιά μου, θα σκέφτομαι ότι ήταν κάτι ωραίο αυτό που έκανα τότε. Τώρα όμως το πρόγραμμα είναι φορτωμένο παιχνίδια και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0