Basket Talk

Κολοσσός - Απόλλων Πάτρας 88-68: Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό για τους Ροδίτες!

Κολοσσός - Απόλλων Πάτρας 88-68: Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό για τους Ροδίτες!
Έπειτα από τέσσερις οριακές ήττες, επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Ρόδο. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου με πρωταγωνιστή τον Λίνο Χρυσικόπουλο έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Απόλλωνα Πάτρας και εδραιώνεται στην 8αδα.
Σχετικά Άρθρα
Ένα ξέσπασμα του Κολοσσού Ρόδου στο τελευταίο τετράλεπτο της τρίτης περιόδου ήταν αρκετό για τους νησιώτες να βάλουν το... νερό στο αυλάκι και να επιστρέψουν στις νίκες. Σε εξαιρετική μέρα ο Λίνος Χρυσικόπουλος, το πάλεψαν για 26' οι Πατρινοί.

Μία σου και μία μου ήταν η κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο με τους Ροδίτες να υπερτερούν στην πρώτη περίοδο και τους Αχαιούς στη δεύτερη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με εντυπωσιακά ποσοστά στα δίποντα (7/8 και 87%) με πρωτεργάτες τους Χατζηδάκη και Σμιθ, για να απαντήσουν οι αθλητές του Βετούλα με σερί 13-1, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στην ανάπαυλα (40-40).

Ο Απόλλωνας συνέχισε να απειλέι και να παίρνει κεφάλι μάλιστα με 4 στο 26' (53-57) χάρις σε τρίποντο του Μαστρογιαννόπουλου, όμως από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους παίκτες του Χατζηθεοδώρου. Ο Κολοσσός έτρεξε σερί 13-0, έκανε το σκορ 66-57 στο 30' και μεγάλωσαν στην τελευταία περίοδο τη διαφορά με σούπερ Χρυσικόπουλο (σταμάτησε στους 24). 

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 40-40, 66-57, 88-68

Δείτε το Στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0