Basket Talk

Ιωνικός – Περιστέρι 75-102: Εύκολο βράδυ με 100άρα στη Νίκαια

Ιωνικός – Περιστέρι 75-102: Εύκολο βράδυ με 100άρα στη Νίκαια
Μεγάλη νίκη για το Περιστέρι με 102-75 στη Νίκαια στον δρόμο της εξασφάλισης της τρίτης θέσης στη Basket League. Ο Ιωνικός από την άλλη θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή.

Ο Ιωνικός που μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες και είναι στη θέση του «ουραγού» υποδέχτηκε το Περιστέρι στη Νίκαια για της ανάγκες της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του κόουτς Σπανούλη προέρχεται από την εκτός έδρα νίκη με τον ΑΡΗ και την εντός με το Λαύριο ενώ βρίσκεται 3η στην βαθμολογία σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Το Περιστέρι φάνηκε πως δυσκολεύτηκε μόνο κατά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα και βρήκε γρήγορα τα πατήματά του παίρνοντας μία μεγάλη νίκη.

Το ματς

Ο Ιωνικός έκανε ένα τρομερό ξεκίνημα με μεγάλη ευστοχία στο σουτ μετρώντας 7/11! Οι Ντένμον και Μωραΐτης είχαν σηκώσει στις πλάτες τους το Περιστέρι που βρέθηκε πίσω στο σκορ (21-12) ισοφαρίζοντας στη λήξη της πρώτης περιόδου για το 27-27. Ο «καυτός» Μωραΐτης με περίπου 90% ευστοχία στο πρώτο μέρος (8/9 σουτ) βοήθησε την ομάδα του κόουτς Σπανούλη να χτίσει μια απόσταση ασφαλείας κατά τη δεύτερη περίοδο (34-55).

Μετά την ανάπαυλα ο Ιωνικός προσπάθησε να «μαζέψει» τη διαφορά με τον τρομερό Ραϊσόν Σίμονς των 26 πόντων και 8/11 τριπόντων μειώνοντας μέχρι και στους 9 πόντους (60-69). Αυτή ήταν μάλλον και όλη η ενέργεια που είχε να δώσει η ομάδα του Φώτη Κωστή στο ματς με το Περιστέρι να συνεχίζει ακάθεκτο να σκοράρει αυξάνοντας ραγδαία το μέγεθος της διαφοράς. Το τέταρτο δεκάλεπτο με αυτή την εξέλιξη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Περιστεριώτες να φτάνουν την 100άρα πανηγυρίζοντας μια τεράστια νίκη φανερώνοντας και τη μεγάλη διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων στο παρκέ.

Τα δεκάλεπτα: 27-27, 41-57, 62-79, 75-102

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ:

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0