Basket Talk

Ο μεγαλύτερος «κουβάς» στην ιστορία των bracket του NCAA!

Ο μεγαλύτερος «κουβάς» στην ιστορία των bracket του NCAA!
Απίστευτη... σφαγή έγινε από την πρώτη μέρα του March Madness του 2023 στο NCAA, καθώς μόλις το 0,003 των επιλογών από τις 20 εκατομμύρια «μαντεψιές» των διακλαδώσεων μένει... ζωντανό. Φυσικά οι τεράστιες εκπλήξεις του αποκλεισμού της Βιρτζίνια και της Αριζόνα ευθύνονται γι΄ αυτό.
Ούτως ή άλλως οι πιθανότητες του 1 προς 120,2 δισεκατομμύρια για ένα αλάνθαστο «σταυροδρόμι» στο τελικό τουρνουά του NCAA, φανερώνει τη δυσκολία του εγχειρήματος. Είναι τόσο σπάνιο (δεν έχει επιτευχθεί ακόμα στον απόλυτο βαθμό) που φαντάζει πιο εύκολο να κερδίσει κανείς το τζακποτ του Powerball παρά να πέσει μέσα στις δικές του μαντεψιές σε αυτό το τουρνουά. Αυτό όμως που έγινε την πρώτη μέρα του March Madness του 2023 απλά δεν έχει προηγούμενο.
Την 16η του Μάρτη έλαβαν χώρα οι πρώτοι αγώνες και οι μεγάλες εκπλήξεις του αποκλεισμού του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια (68-67 από το Φέρμαν) και της Αριζόνα από το Πρίτσεστον (59-55) έστειλε αρκετό κόσμο στον... κουβά. Ή για να ακριβολογούμε, σχεδόν όλους καθώς από τις συνολικά 20.000.000 προβλέψεις του ESPN, οι 19.999.400 απέτυχαν ήδη. Πρόκειται για ένα ασύλυπτα μεγάλο νούμερo, το πιο μεγάλο στην ιστορία των καθιερωμένων πλέον brackets.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0