Basket Talk

Προμηθέας Πάτρας: Σε… Οδύσσεια εξελίσσεται η επιστροφή της ομάδας από το Λονδίνο - Έμεινε στο Νησί ο Χογκ!

Προμηθέας Πάτρας: Σε… Οδύσσεια εξελίσσεται η επιστροφή της ομάδας από το Λονδίνο - Έμεινε στο Νησί ο Χογκ!

Τεράστια η ταλαιπωρία για τους Πατρινούς κατά την επιστροφή τους από το Λονδίνο μετά την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Πτήση για τη Σόφια και από εκεί οδικώς για την Πάτρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, έμεινε στο Νησί ο Χογκ λόγω προβλήματος με τη βίζα του.

Σχετικά Άρθρα

Ο Προμηθέας Πάτρας πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στο Λονδίνο επί των Λάιονς του Κώστα Κουφού ωστόσο η επιστροφή της ομάδας στα πάτρια εδάφη εξελίχθηκε σε… μύλο.

Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα δεν επέτρεψε στην ομάδα να επιβιβαστεί κανονικά στο αεροπλάνο για την Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) με τελικό προορισμό την Πάτρα το βράδυ της ίδια ημέρας.

Ως εκ τούτου και αφού οι Πατρινοί εξέτασαν τις όποιες επιλογές τους, πήραν την πτήση για τη Σόφια και από εκεί θα φτάσουν με λεωφορείο στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Ένα μεγάλο ταξίδι το οποίο θα διαρκέσει περίπου 15 ώρες (με πιθανή διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη) και είναι αρκετό ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ για τη Basket League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/3).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζάστιν Χογκ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του και ως εκ τούτου έμεινε στο Νησί, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το αν και πότε θα λυθεί το ζήτημα αυτό.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που οι Πατρινοί ταλαιπωρούνται στο πλαίσιο αγώνα του Euro Cup καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο ταξίδι στην Πολωνία για τον αγώνα με τη Βρότσλαβ. Τότε λόγω δυσμενών συνθηκών είχαν προσγειωθεί στη Γερμανία και από εκεί συνέχισαν με συνεχείς ανταποκρίσεις τρένων μέχρι τον τελικό προορισμό τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0