Basket Talk

Basket League: Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το Προμηθέας-ΑΕΚ

Basket League: Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το Προμηθέας-ΑΕΚ
Δύο ματς της Basket League βρίσκονται στον «αέρα», το καθένα για τους δικούς του λόγους.
Οι κοντινές ώρες έναρξης του ντέρμπι στην πρεμιέρα των Play Off της Super League, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (19/03, 21:30) στην OPAP Arena, και στο ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League στο ΟΑΚΑ (19/03, 19:15), έχουν δημιουργήσει «πονοκέφαλο».

Οι σκέψεις για αλλαγή ώρας είναι αρκετές, καθώς για ημέρα ούτε... λόγος, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (21/03) το Λαύριο, σε εξ αναβολής παιχνίδι. Ο ΕΣΑΚΕ πάντως έχει τονίσει πως χρόνος και χώρος για αλλαγές δεν υπάρχει.

Στο ήδη υπάρχον πρόβλημα, προστέθηκε κι αυτό της αναμέτρησης του Προμηθέα Πατρών με την ΑΕΚ, ματς που έχει οριστεί για το Σάββατο (18/03) στις 19:15.

Η αποστολή των Πατρινών έχει μείνει κατά το ήμισυ στο Λονδίνο, μετά το ματς με τους Λόντον Λάιονς, λόγω της Πανελλαδικής απεργίας, ενώ οι υπόλοιποι επιχειρούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με πούλμαν, μετά την άφιξή τους σε άλλη ευρωπαϊκή πολη.

Ως λογικό κι επόμενο, και αυτή η αναμέτρηση βρίσκεται στον «αέρα», χωρίς να υπάρχουν και στη δική της περίπτωση, όμως, κενές ημερομηνίες, ώστε να γίνουν αλλαγές, μιας και απομένουν άλλες τέσσερεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Basket League.

www.bnsports.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0