Basket Talk

Μήνυση Καρακατσούνη σε βάρος Μάκη Γιατρά!

Μήνυση Καρακατσούνη σε βάρος Μάκη Γιατρά!
Δεν θα «τελειώσει» έτσι απλά η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό του Προμηθέα Πάτρας, Μάκη Γιατρά και του πρώην διεθνή διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη που είχε ξεκινήσει από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο δεύτερος στο BN Sports.
Τα όσα είχε πει ο Χάρης Καρακατσούνης στο BN Sports στις 5 του Νοέμβρη του 2022, έδωσαν την αφορμή στον Μάκη Γιατρά να υποβάλει πρώτος μήνυση κατά του Καρακατσούνη.

Μήνυση το περιεχόμενο της οποίας αρνιόταν να γνωστοποιήσει και για το οποίο ο πρώην διαιτητής έλαβε γνώση πριν λίγες μέρες όταν και κλήθηκε για έγγραφες εξηγήσεις. Όμως η υπόθεση δεν σταμάτησε εκεί αφού ο βετεράνος ρέφερι κατέθεσε την Τρίτη 14 Μαρτίου σε βάρος του Μάκη Γιατρά μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση!

«Καλώ τον Μάκη Γιατρά να έρθει να δούμε μαζί τα μέλη της ομάδας που κάνει κουμάντο και αποκλείει με το έτσι θέλω ανθρώπους με πολλαπλάσια προσφορά από όση όλοι μαζί» είπε στο BN Sports ο κ.Καρακατσούνης και πρόσθεσε πως «η μήνυσή μου θα φτάσει όπου την έστειλε και ο Γιατράς με τη διαφορά ότι εγώ θα την στείλω αυτούσια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0