Basket Talk

«Έξω φρενών» ο Λεσόρ… επιτέθηκε στον Πετρούσεφ – «Δεν είναι το πρωτάθλημα του Ομπράντοβιτς» λένε στον Ερυθρό Αστέρα! (video)

«Έξω φρενών» ο Λεσόρ… επιτέθηκε στον Πετρούσεφ – «Δεν είναι το πρωτάθλημα του Ομπράντοβιτς» λένε στον Ερυθρό Αστέρα! (video)

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του Λεσόρ και του Πετρούσεφ, με τον πρώτο να επιτίθεται στον Σέρβο σέντερ μετά το τέλος του παιχνιδιού ΠαρτιζάνΕρυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την λίγκα την τιμωρία του Γάλλου.

Ένα ντέρμπι μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και… τρίτο ημίχρονο! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επικράτησε με 92-81, ανατρέποντας μάλιστα διαφορά 20 πόντων στο ημίχρονο. Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης άρχισαν τα… παρατράγουδα

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ «όρμηξε» στον Φιλίπ Πετρούσεφ αμέσως μετά τη λήξη, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Από ότι φαίνεται, τα είχε… μαζεμένα στον Σέρβο σέντερ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου είχε σπρώξει τον Γάλλο, προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ομπράντοβιτς έσπευσε να απολογηθεί λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη από τον Πετρούσεφ επειδή ο Λεσόρ τον έσπρωξε δύο φορές μετά το τέλος. Δεν γνωρίζω εάν είχε προηγηθεί κάτι. Αν υπήρχε προβοκάτσια δεν υπήρχε λόγος να αντιδράσει έτσι. Ο Ματίας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα. Τόσο ως παίκτης, όσο και ως άτομο. Το είπα στον ίδιο, το λέω και εδώ. Ήταν αχρείαστα τα όσα έκανε μετά το τέλος...»

Τα λόγια αυτά, όμως, δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ερυθρού, ζητώντας από την ABA Liga την αυστηρή τιμωρία του Λεσόρ. Μάλιστα, χαρακτήρισαν ως «υποκριτικές» τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού «μετά την κακώς σκηνοθετημένη παράσταση», όπως αναφέρουν. Τόνισαν δε, ότι «η λίγκα πρέπει να δείξει ότι έχει δύναμη», καθώς και ότι «αυτό δεν είναι το πρωτάθλημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά το πρωτάθλημα όλων των συλλόγων που το δημιούργησαν. Είτε θα παραμείνει έτσι, είτε δεν θα υπάρχει.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0