Basket Talk

Κινγκς - Μπακς 124-133: Επιστροφή Αντετοκούνμπο με 46αρα – Πιάστηκαν στα χέρια Λάιλς και Λόπεζ! (video)

Κινγκς - Μπακς 124-133: Επιστροφή Αντετοκούνμπο με 46αρα – Πιάστηκαν στα χέρια Λάιλς και Λόπεζ! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς, συνεισφέροντας τα μέγιστα (double-double) στη νίκη των «ελαφιών» επί των Σακραμέντο Κινγκς με 133-124. Ένταση στο φινάλε μεταξύ Τρέι Λάιλς και Μπρουκ Λόπεζ.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι έλαβε χώρα στο Σακραμέντο (14/3) με τους Κινγκς να υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» ήταν τελικά εκείνα που επικράτησαν με 133-124, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στα παρκέ και να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση. Ο «Greek Freak» σημείωσε double-double, με 46 πόντους και 12 ριμπάουντ, έχοντας παράλληλα και 5 λάθη.

Στην κορυφή της βαθμολογίας, τόσο της Ανατολής, όσο και γενικότερα του NBA παραμένουν οι Μιλγουόκι Μπακς, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 49-19. Στο φινάλε της αναμέτρησης στο Σακραμέντο δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τον Τρέι Λάιλς και τον Μπρουκ Λόπεζ να πιάνονται στα χέρια. Αφορμή αποτέλεσε ένα φάουλ του πρώτου στον Αντετοκούνμπο 15’’ πριν το τέλος, γεγονός που έβγαλε εκτός… εαυτού τον σέντερ του Μιλγουόκι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0