Basket Talk

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Σλούκα», σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Σλούκα», σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά δύο πόιντ γκαρντ για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Γουίλιαμ Γκος λήγει και δύσκολα θα παραμείνει, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Για τον λόγο αυτό, η «Βασίλισσα» φαίνεται πως εδώ και μερικές εβδομάδες, ασχολείται με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα θελήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αλλά η πρόθεση των Ισπανών δεν έχει διαφοροποιηθεί από το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ρεάλ έχει τα χρήματα για τον Κώστα Σλούκα, ενώ θα εξοικονομήσει και χρήματα από παίκτες που ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους αυτή τη σεζόν, αλλά το κυριότερο από όλα είναι πως γνωρίζει  ότι υπάρχουν τέσσερις ή πέντε πόιντ γκαρντ υψηλού επιπέδου διαθέσιμοι στην αγορά. Δεν έχουν ξεκινήσει επαφές, αλλά έχουν στο στόχαστρό τους τον Κώστα Σλούκα, όπως και πριν από τρία καλοκαίρια, όταν αποχωρούσε από την Τουρκία.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0