Basket Talk

Ιωνικός Νίκαιας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Ιωνικός Νίκαιας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

«Κύμα» αποχωρήσεων στον Ιωνικό, παραιτήθηκε και αποχώρησε ο προπονητής, το ίδιο και ο βοηθός με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, φεύγουν οι Μάντζαρης και Μαυροκεφαλίδης.

Μετά την ήττα - διασυρμό από τον Απόλλωνα το απόγευμα του Σαββάτου, και ενώ ακόμη μαίνεται η μάχη για την παραμονή στη Basket League, ο προπονητής, Άγγελος Τσίκληρας, παραιτήθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν (τον Οκτώβριο η πρώτη) και αποχώρησε, λίγες μέρες μετά την παραίτηση του προέδρου, Γιάννη Κυριακόπουλου.

Μαζί του αποχώρησε και ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Λίβανος, που είχε διατελέσει και προπονητής (υπηρεσιακός) για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και ο τεχνικό διευθυντής, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ταυτόχρονα, αποχώρησε από την ομάδα και αναχωρεί για τη Βενεζουέλα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως πρώτο αποκάλυψε το BN Sports, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο ηγέτης του Ιωνικού, ο πρώτος σκόρερ του και κορυφαίος ριμπάουντερ της ομάδας, είναι απηυδισμένος από όλα όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν και έχει πάρει την απόφασή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0