Basket Talk

Καρδίτσα - Άρης 78-77 (παρ.): Ρεσιτάλ λαθών, «καυτός» Γκαλινάτ και μένουν... ζωντανοί οι Θεσσαλοί!

Καρδίτσα - Άρης 78-77 (παρ.): Ρεσιτάλ λαθών, «καυτός» Γκαλινάτ και μένουν... ζωντανοί οι Θεσσαλοί!
Σε ένα ματς που το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο (50 στο σύνολο !) ο φοβερός και τρομερός Γκαλινάτ φόρτωσε με 32 πόντους το καλάθι του Άρη και έδωσε... οξυγόνο στην Καρδίτσα, μέσω της παράτασης. Έχασαν από νωρίς τους Σανόγκο και Χάγκινς οι Θεσσαλονικείς.
Απίθανα πράγματα στην Καρδίτσα με τους Θεσσαλούς να επικρατούν του Άρη στη παράταση (78-77), χάρις σε έναν απίθανο Γκαλινάτ που μέτρησε 32 πόντους. Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Καρδίτσας που την κρατάει ζωντανή στη μάχη που δίνει να μείνει στην κατηγορία σε ένα παιχνίδι βέβαια που το χαρακτήρισαν τα λάθη του (50 στο σύνολο) και οι τραυματισμοί από νωρίς των Χάγκινς και Σανόγκο για τους Θεσσαλονικείς που ήταν εξαιρετικά άστοχοι από την περιφέρεια (6/30).

Το ματς ήταν ντέρμπι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα (36-34) και τον Γκαλινάτ να ηγείται της επίσης των Θεσσαλών.

Μετά τη διακοπή ο Άρης εμφανίστηκε πιο αποδοτικός και με τους Ντι Νότε και Νετζήπογλου προηγήθηκαν μέχρι και με 6 (50-56) δείχνοντας πως μπορούν να φύγουν με το διπλό.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Παπανικολόπουλου δεν τα παράτησαν, μπαίνοντας μάλιστα σε θέση οδηγού (68-67) ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Και στα τελευταία 15'' συνέβησαν όλα. Ο Αθηναίου έβαλε 1/2 όμως οι γηπεδούχοι έκαναν ολέθριο λάθος στα 4.7'' με τον Γκουντγουιν να βγαίνει στον αιφνιδιασμό και να πετυχαίνει το καλάθι και φάουλ για το 69-69. Δεν ευστόχησε παρόλα αυτά στη βολή και το ματς πήγε στην παράταση.

Η Καρδίτσα βρέθηκε στο +1 (78-77) δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του έξτρα πενταλέπτου, με τον Άρη να έχει τον τελευταίο λόγο. Οι πάικτες του Καστρίτη έδωσαν τη μπάλα στον Τζέι Ντι Νότε, το σουτ που επιχείρησε όμως από τα εννιά μέτρα κατέληξε στο σίδερο και οι νεοφώτιστοι πήραν σπουδαία νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-16, 36-34, 50-56, 69-69κ.α., 78-77.

Δείτε το Στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0