Basket Talk

Παναθηναϊκός: Κανονικά στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη ο Μπέικον - Επιστροφή Γκουντάιτις!

Παναθηναϊκός: Κανονικά στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη ο Μπέικον - Επιστροφή Γκουντάιτις!
Κανονικότατα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την 18η Αγωνιστική της Basket League και τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. βρίσκεται ο Ντουέιν Μπέικον ενώ επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, όπως είχε αποκαλύψει και στο BN Sports, ο Αρτούρας Γκουντάιτις. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ουίλιαμς και Αγραβάνης.
Σχετικά Άρθρα
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα μετά τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Για την επικίνδυνη αυτή έξοδο ο Χρήστος Σερέλης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Ντουέιν Μπέικον, μετά το παιχνίδι της Παρασκευής τον οποίο άφησε εκτός 12αδας, ενώ οι «πράσινοι» έχουν και την επάνοδο του Αρτούρας Γκουντάιτις μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας. Φυσικά για την εξέλιξη αυτή είχατε λάβει γνώση και δια στόματος του Λιθουανού από το πρωή του Σαββάτου και όπως αποκάλυψε στο BN Sports ο ίδιος ο σέντερ του «τριφυλλιού».

Αντίθετα, εκτός παραμένι ο Δημήτρης Αγραβάνης ενώ νοκ-αουτ για το ματς με τον ΠΑΟΚ έμεινε και ο Ντέρικ Ουίλιαμς λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο ισχύο με τον Αμερικανό να έχει... τραβήξει κουπί το διάστημα αυτό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0