Basket Talk

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 95-89 : Δυνατό «ζέσταμα» πριν τη Γαλατασαράι

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 95-89 : Δυνατό «ζέσταμα» πριν τη Γαλατασαράι

Σημαντική νίκη για την Ένωση απέναντι στον Κολοσσό της Ρόδου με 95-89 λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι για το Basketball Champions League.

Το δυνατό ξεκίνημα της ΑΕΚ με 8-0, παρά την σημαντική απουσία του Ακίλ Μίτσελ, πήγε να αποδιοργανώσει τον Κολοσσό με τον εξαιρετικό Ουίλιαμς να κρατάει τα «ηνία» της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε μάχη στο παρκέ των Άνω Λιοσίων με τους Ενωσίτες να νιώθουν την ανάσα των Ροδιτών. Με τρίποντο του κορυφαίου για το «σμαραγδένιο νησί», Σταρκς, ισοφάρισε ο Κολοσσός αναγκάζοντας τον Ηλία Καντζούρη σε τάιμ άουτ όμως ξανά με σουτ από την περιφέρεια ο Σταρκς φέρνει την ομάδα του μπροστά στο σκορ (32-35).

Ο Κολοσσός άλλαξε για ένα δεκάλεπτο το μομέντουμ του αγώνα καλύπτοντας διαφορά 8 πόντων. Μετά την ανάπαυλα τα πράγματα άλλαξαν με τη «Βασίλισσα» να βρίσκει σε αμυντική ανισορροπία την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και να ανεβάζει τον ρυθμό της. Με τον καθοριστικό Κένι Ουίλιαμας με τους 21 πόντους και τα 9/9 σουτ και την σημαντική βοήθεια του Γόντικα των 17 πόντων, η ΑΕΚ πήρε εν τέλει μία άνετη νίκη (95-89) κάνοντας το back to back πριν την σημαντική Ευρωπαϊκή της υποχρέωση την Τετάρτη 15/03 με τη Γαλατασαράι στην έδρα της.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 51-46, 81-68, 95-89

Δείτε το στατιστικό του αγώνα εδώ:

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0