Basket Talk

Περιστέρι – Λαύριο 77-66 : Δια «χειρός» Μπίλαν η νίκη για τους Περιστεριώτες

Περιστέρι – Λαύριο 77-66 : Δια «χειρός» Μπίλαν η νίκη για τους Περιστεριώτες

Το Περιστέρι φιλοξένησε το Λαύριο για τις ανάγκες της 18ης αγωνιστικής της Basket League νικώντας με 77-66 σ’ έναν αγώνα που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του κόουτς Σπανούλη ξεκίνησε δυνατά έχοντας ένα προβάδισμα 9 πόντων, όμως το Λαύριο με ένα σερί 0-10 πέρασε μπροστά (19-21) στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου. Κατά τη δεύτερη περίοδο το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια με την άμυνα του Περιστερίου να φαίνεται ανοργάνωτη και να δίνει ευκαιρίες στην ομάδα του κόουτς Λημνιάτη να περάσει μπροστά (29-31).

Το Λαύριο έδειξε αξιόμαχο χαρακτήρα, όμως το Περιστέρι με τα επιθετικά ριμπάουντ του καθοριστικού Μπίλαν ήλεγχε τον ρυθμό λίγο πριν την ανάπαυλα (39-36).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το Περιστέρι φάνηκε να διαχειρίζεται την κατάσταση ανοίγοντας την «ψαλίδα» της διαφοράς με τη φοβερή προσποίηση και το τρίποντο από την περιφέρεια δια «χειρός» Φρανσίσκο για το 49-40. Γρήγορα το Λαύριο με τον Κόουλ έφερε το ματς στον πόντο (59-58) με σουτ από τα 6,75 μ. αναγκάζοντας τον Σπανούλη να καλέσει τάιμ άουτ. Το Περιστέρι έβγαλε αντίδραση με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Μωραΐτη που πανηγύρισε δείχνοντας τον «μέντορά» του Σπανούλη κάνοντας το επιμέρους 12-1 που έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Μίρο Μπίλαν που έφτασε στο double double με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 39-36, 59-50, 77-66

Δείτε το στατιστικό του αγώνα εδώ:

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0