Basket Talk

Απόλλων Πάτρας – Ιωνικός 93-66: Παίρνουν… ανάσα με θρίαμβο οι Αχαιοί! (video)

Απόλλων Πάτρας – Ιωνικός 93-66: Παίρνουν… ανάσα με θρίαμβο οι Αχαιοί! (video)

Ο Απόλλων έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Ιωνικό (93-66), την τέταρτή του στη φετινή σεζόν στην Basket League. Οι Πατρινοί ήταν καταιγιστικοί στην τρίτη περίοδο, όπου και καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι.

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Απόλλων στην Πάτρα απέναντι στον Ιωνικό. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 93-66 για την 18η αγωνιστική της Basket League και πήραν μία πραγματική… ανάσα στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη τους. Έπιασαν έτσι στη βαθμολογία τον σημερινό τους αντίπαλο, με τη διαφορά που πέτυχαν σήμερα (11/3) ωστόσο να τους δίνει το πλεονέκτημα.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους, με τους Νικαιώτες να μην μπορούν έπειτα από αυτό το σημείο να επιστρέψουν.


Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό στην αρχή, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ. Ο Απόλλων βρέθηκε στο 10’ στο +4 (17-13), ενώ έφτασε ακόμα και σε διψήφια επίπεδα στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου. Ο Ιωνικός, όμως, μείωσε αισθητά έως και το ημίχρονο (35-31).


Στην επανέναρξη οι Πατρινοί ήταν «υπερηχητικοί». Όντες… τρομακτικά εύστοχοι στην επίθεση, ιδιαίτερα πίσω από τη γραμμή των 6,75μ., ξέφυγαν ακόμα και με 23 πόντους στο 27’ (60-37) και «καθάρισαν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι δέχθηκαν την ήττα με 93-66.


Τα δεκάλεπτα:
17-13, 35-31, 66-47, 93-66

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0