Basket Talk

Άναψαν τα... αίματα στο Σπερς-Νάγκετς - 'Ενταση και αποβολές! (video)

Άναψαν τα... αίματα στο Σπερς-Νάγκετς - 'Ενταση και αποβολές! (video)
Πάντοτε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα αποτελεί εστία... πυρκαγιάς, πόσω δε μάλλον όταν το «θύμα» γίνεται poster. Ο Μάικλ Πόρτερ Jr. κάρφωσε στο πρόσωπο του Ζακ Κόλινς, εκείνος δεν το «χώνεψε», έτρεξε προς τα εκείνον, τον έσπρωξε πισώπλατα και προκλήθηκε ένταση η οποία... έσβησε με εκατέρωθεν αποβολές των πρωταγωνιστών.
Σε ένα ματς που ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν και πάλι «τριπλός» (για 26η φορά στη σεζόν) αλλά δεν έφτανε στους Νάγκετς για να φύγουν με τη νίκη από το Σαν Αντόνιο (128-120), την παράσταση έκλεψε ο «κακός χαμός» που προκλήθηκε λόγω ενός καρφώματος.

Στα μισά της τρίτης περόδου ο Μάικλ Πόρτερ Jr του Ντένβερ έκανε... poster τον Ζακ Κόλινς, ο οποίος δεν το πήρε και πολύ ευχάριστα αυτό και έτρεξε προς το μέρος του, θέλοντας να ανοίξει διάλογο. Ο πάικτης των «σπιρουνιών» μάλιστα έσπρωξε τον αντιπαλό του, χωρίς ένταση και ενώ ο ίδιος είχε πλάτη σε εκείνον, με τους δυο τους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και τον Πόρτερ να «βουτάει» στιγμιαία από το λαιμό τον Κόλινς.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η σύρραξις έλαβε τέλος με τους πρωταγωνιστές της όλης ιστορίας να αποβάλλονται και τον αγώνα να συνεχίζεται κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0