Basket Talk

Ο Μάτζικ Τζόνσον «έχασε» τον ήρωά του

Ο Μάτζικ Τζόνσον «έχασε» τον ήρωά του
Ο πατέρας του Μάτζικ Τζόνσον «έφυγε» από τη ζωή, με τον θρύλο του ΝΒΑ να προχωρά σε συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Συντετριμμένος από την απώλεια του πατέρα του ο Μάτζικ Τζόνσον. Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, αναφέρθηκε σε άγνωστες ιστορίες των δυο τους, κάνοντας λόγο για τον μεγαλύτερο ήρωα στη ζωή του, τον Έρβιν Τζόνσον, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είμαι αποκαρδιωμένος. Χθες βράδυ έχασα τον μεγαλύτερο θαυμαστή, φίλο, ήρωα, είδωλο, τον πατέρα μου, Έρβιν Τζόνσον. Από παιδί ήθελα να του μοιάσω. Έκανε δύο και τρεις δουλειές για να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένειά του, χωρίς δικαιολογίες» συμπληρώνοντας.

«Ήταν ο πρώτος που μου είπε πως με σκληρή δουλειά, θα τα κατάφερνα στο ΝΒΑ. Όλες αυτές οι φορές που με κέρδισε όταν παίζαμε ένας με έναν, με έκαναν καλύτερο παίκτη, σωματικά και πνευματικά δυνατό».

Παράλληλα, θυμήθηκε μία συγκλονιστική εμπειρία από τα παιδικά του χρόνια, που όπως αναφέρει, ήταν ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

«Μία μέρα κυνηγούσε εμένα και τον αδερφό μου μία συμμορία. Μπήκαμε στο σπίτι και χτυπήσαμε δυνατά την πόρτα, ξυπνώντας τον. Μόλις του είπαμε τι συνέβη, μας φώναξε "πάμε". Βγήκαμε από το σπίτι και πριν το καταλάβουμε, έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Μας είπε να μην επιστρέψουμε αν δεν το κάνουμε. Από τότε, δεν σταμάτησα ποτέ να παλεύω για εμένα, την οικογένειά μου και την κοινωνία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0