Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 28: Ανησυχία στην Εφές με Μπουμπουά – Η «κακοδαιμονία» του Οτζελέγε συνεχίζεται!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 28: Ανησυχία στην Εφές με Μπουμπουά – Η «κακοδαιμονία» του Οτζελέγε συνεχίζεται!

6η «διαβολοβδομάδα» της σεζόν μέρος δεύτερο με τα… κορμιά να λείπουν πάλι στον Παναθηναϊκό. Συναγερμός στο στρατόπεδο της Εφές με τον Μπουμπουά, χωρίς τους Οτζελέγε-Σενγκέλια για το διπλό στη Γερμανία η Βίρτους, αμφίβολος ο αρχηγός της Μπάγερν για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague, τόσο περισσότερο μετράνε τα τελικά αποτελέσματα και οι διαφορές με τις οποίες ολοκληρώνεται ένας αγώνας. Όπως και να ΄χει βέβαια οι τραυματισμοί παίζουν πάντα το δικό τους ρόλο, όσο και να… διατυμπανίζουν παίκτες και προπονητές ότι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Χωρίς προβλήματα θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός το 2/2 στην προτελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πονοκεφαλιάζει με προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, ο Αντρέα Τρινκιέρι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον αρχηγό του, Λούτσιτς, ο οποίος αν και επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, έχει μείνει εκτός στα δύο τελευταία παιχνίδια (εγχώριο πρωτάθλημα και κόντρα στη Βιλερμπάν) λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Πιθανό το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Τσιτάμ, εκτός εδώ και καιρό οι Χάρις και Ρούμπιτ.

Στον «αιώνιο» ο Χρήστος Σερέλης πρέπει να βρει τρόπο να μετριάσει το κίνητρο του Αστέρα παρά το κενό στη frontline καθώς οι Γκουντάιτις και Αγραβάνης είναι ξανά off. Λίγες οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ουόλτερς στην προσπάθεια των «πρασίνων» να γευτούν τη χαρά της νίκης μετά από 43 ημέρες στην Ευρωλίγκα.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ανησυχία επικρατεί στην πρωταθλήτρια Εφές καθώς στην ήττα του Βελιγραδίου από τον Ερυθρό, ο Αταμάν (που είχε αποβληθεί) είδε τον Μπουμπουά να γυρίζει το πόδι του και να αποχωρεί υποβασταζόμενος. Σημαντικότατες απουσίες για τη Βίρτους, η οποία μάχεται για την είσοδο στα playoffs και πρέπει να περάσει από το Βερολίνο και την τελευταία της βαθμολογίας Άλμπα χωρίς του Σενγκέλια (άρρωστος) και Οτζελέγε που τραυματίστηκε ξανά στους κοιλιακούς. Εκτός για αδιευκρίνιστο διάστημα ο Τζέιλεν Άνταμς της Μακάμπι.

Ευχάριστα τα νέα στη Ρεάλ παρά την ήττα από τη Μπασκόνια που τη «γκρέμισε» από την κορυφή καθώς είδε τους Ταβάρες και Ρούντι Φερνάντεθ να πατούν παρκέ. Την τελευταία θεαματική προσπάθειά τους να σώσουν τη σεζόν κάνουν στο Μιλάνο και αυτή συνέπεσε με την επιστροφή τόσο του Πάνγκος όσο και του Σιλντς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παραμένει στα… πιτς ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόβελ Ζούσμαν,

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Βασίλιε Μίσιτς, Ροντρίγκ Μπουμπουά (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Ντέβον Χολ, Πολ Μπιλίνγκα, Λουίτζι Ντατόμε

Βαλένθια: Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κάιλ Αλεξάντερ, Μάρτιν Χέρμανσον (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Λίο Μέναλο, Αϊζάια Κορντινιέ, Τόρνικε Σενγκέλια, Σέμι Οτζελέγε

Ερυθρός Αστέρας: Μπράνκο Λάζιτς

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς, Τζέιλεν Άνταμς

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς (αμφίβολος), Ζίλαν Τσιτάμ (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: -

Μπασκόνια: -

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης, Νέιτ Ουόλτερς (εξαιρετικά αμφίβολος)

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Αλμπέρτο Αλμπάλδε (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Ισμέτ Άκμπιναρ, Κώστας Αντετοκούνμπο.


Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0