Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Χωρίς πίεση ο Παναθηναϊκός, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι»

Ομπράντοβιτς: «Χωρίς πίεση ο Παναθηναϊκός, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν εύκολο, καθώς είναι μία ομάδα που αγωνίζεται χωρίς πίεση.

Η Μονακό μπορεί να εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο και να έφτασε σε μία άνετη νίκη (84-70), ωστόσο ο Σάσα Ομπράντοβιτς υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ο λόγος είναι οι «πράσινοι» αγωνίζονται πλέον χωρίς πίεση, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Μονεγάσκων:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό γιατί δεν έχει πίεση και έπαιξε με κάποια χαμηλά σχήματα στο παιχνίδι. Κερδίσαμε όλες τις περιόδους και κάναμε και καλό ροτέισον, γιατί έπαιξαν όλοι οι παίκτες. Είναι κάπως περίεργα αυτά τα παιχνίδια γιατί ίσως πρέπει να τα καθαρίζεις πιο νωρίς και αυτό έχει να κάνει με την άμυνα, γιατί αν παίζεις καλή άμυνα μπορείς να φτάσεις στη νίκη πιο εύκολα. Έχουμε 17 νίκες τώρα και στόχος μας είναι να κάνουμε όσες περισσότερες μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί και τα στυλ παιχνιδιού μας δεν είναι ίδια και θα είναι και πιο δύσκολο ματς από το σημερινό

Μάλιστα, μίλησε ακόμα και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά και για τον Μονέκε: «Η αυτοπεποίθηση τους θα είναι υψηλή, γιατί κέρδισαν στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη.

Πήραμε βοήθειες από τον Μονέκε, αλλά έκανε και κάποια λάθη σε κάποιες τοποθετήσεις του. Αλλά είναι ακόμα νωρίς να αποκτήσει χημεία και θα το βρει με τον χρόνο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0