Basket Talk

Τόμας: «Πρέπει να είσαι σταθερός για 40 λεπτά για να κερδίσεις στην EuroLeague»

Τόμας: «Πρέπει να είσαι σταθερός για 40 λεπτά για να κερδίσεις στην EuroLeague»

Ο Ματ Τόμας αναφέρθηκε στη διάρκεια που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός μέσα στο ματς, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ματ Τόμας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μονακό, ανέφερε ότι η ομάδα δεν ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και γι’ αυτό ηττήθηκε. Ένα πρόβλημα που πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα, προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα, πως δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην EuroLeague πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά.

Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο 10ήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας την Παρασκευή. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0