Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας – Εφές 94-76: Έστω και στο τέλος, παραμένει ζωντανός

Ερυθρός Αστέρας – Εφές 94-76: Έστω και στο τέλος, παραμένει ζωντανός
Νίκη που τον κρατάει… ζωντανό πήρε ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Μίτροβιτς να δίνει σόου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ερυθρός Αστέρας δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Εφές, όμως καθάρισε στο τέλος με ένα απίστευτό επιμέρους σκορ 26-8 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος σκόραρε 22 πόντους. Καθοριστικός για τους γηπεδούχους ο Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος έβαλε όλους τους πόντους του στην τελευταία, κρίσιμη περίοδο και «υπέγραψε» τη νίκη απέναντι στην Εφές.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, οι γηπεδούχοι για να μην χάσουν τις ελπίδες τους (όσο λίγες και να είναι) για οκτάδα και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν σε τροχιά playoffs.

Τρομερός ο Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα του στο 12-15, με καθοριστικό βέβαια τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος πέτυχε και τους 10 πόντους του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Για την Εφές, που αγωνιζόταν χωρίς τους αρχισκόρερ της, Λάρκιν και Μίτσιτς, με τους Μπομπουά και Ζίζιτς να ξεχωρίζουν, σε (ακόμη) έναν αγώνα που ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ: Βιλντόσα 6, Λαζάρεβιτς 5, Καμπάσο 22, Μίτροβιτς 10, Μάρτιν 2, Ντόμπριτς 15, Νέντοβιτς 9, Μάρκοβιτς 3, Κούζμιτς 5, Πετρούσεβ 7, Μπεντίλ 10

ΕΦΕΣ: Μπομπουά 15, Σίνγκλτον, Μπράιαντ 10, Γκαζί, Κλάιμπερν 12, Τουντσέρ 8, Μ’Μπαγέ 12, Ζίζιτς 16, Ντάνστον 2

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0