Basket Talk

Αταμάν: «Ίσως μία μέρα ο Μπαρτζώκας να έρθει στην Εφές και εγώ να πάω στον Ολυμπιακό (video)

Αταμάν: «Ίσως μία μέρα ο Μπαρτζώκας να έρθει στην Εφές και εγώ να πάω στον Ολυμπιακό (video)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος μίλησε για ανταλαγή… πάγκων μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV μίλησε για τον συνάδελφό του, Γιώργο Μπαρτζώκα και την δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής της Εφές αναφέρθηκε σε παλαιίτερο ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι ερυθρόλευκοι στο πρόσωπό του και είπε ότι κάποια στιγμή γιατί να μη γίνει μια ανταλλαγή… πάγκων;

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Δεν έγινε κάτι επίσημο. Μονό κάποιες κουβέντες με τον πρώην general manager του Ολυμπιακού (σ.σ.: τον Χρήστο Σταυρόπουλο), ο οποίος τώρα είναι στο Μιλάνο. Τρέφω τεράστιο σεβασμό στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, πάντα περνάω καλά όταν αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχα στα χέρια μου επίσημη πρόταση από την ομάδα. Αν είχα, είμαι σίγουρος ότι θα την εξέταζα».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι απίθανος, η ομάδα του παίζει το καλύτερο μπάσκετ φέτος στη EuroLeague και ελπίζω να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για πολλά χρόνια. Ίσως αργότερα, δεν μπορώ να το ξέρω, αυτή είναι η επαγγελματική μας ζωή. Ίσως μία ημέρα ο Μπαρτζώκας να έρθει στην Εφές και εγώ να πάω στον Ολυμπιακό, ποιος ξέρει».


 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0