Basket Talk

Συγκίνηση στο Λος Άντζελες: Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του Πάου Γκασόλ δίπλα σε αυτήν του Κόμπι! (video)

Συγκίνηση στο Λος Άντζελες: Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του Πάου Γκασόλ δίπλα σε αυτήν του Κόμπι! (video)

Απίστευτη στιγμή στην «Crypto.com Arena», με τον Πάου Γκασόλ να βλέπει τη φανέλα του να αποσύρεται, δίπλα σε αυτή του Κόμπι Μπράιαντ.

Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του σπουδαίου Πάου Γκασόλ, που υψώθηκε στην οροφή της «Crypto.com Arena», δίπλα σε εκείνη του καλού του φίλου, Κόμπι Μπράιαντ.

O Πάου Γκασόλ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και λύγισε, μιλώντας για τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Δεν μπορώ να μη μιλήσω για το πρόσωπο, που δεν βλέπω. Τον αδελφό, που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, όπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω, αδελφέ μου.

Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχουν την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, "πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι". Και εγώ είπα ότι… ''μέσα"», ανέφερε ο Πάου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κόσμος φώναζε «Κόμπι, Κόμπι», σε μία από τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα αλησμόνητες στο φίλαθλο κοινό του μπάσκετ, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0