Basket Talk

Ο Σαντ Ρος υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε ήττα πριν τον Ολυμπιακό!

Ο Σαντ Ρος υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε ήττα πριν τον Ολυμπιακό!
Η Σαραγόσα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με πρωταγωνιστή έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό (Σαντ-Ρος) υποχρέωσε τη Μπαρτσελόνα σε ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Ένα φοβερός και τρομερός Σαντ-Ρος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπαρτσελόνα και οδήγησε τη Σαραγόσα στη νίκη επί των Καταλανών με 85-83 τρεις μέρες (ο αγώνας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 4/3) πριν αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την προτελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Ο πρώην παίκτης τη ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φόρτωσε το «μπλαουγκράνα» καλάθι με 21 πόντους μοιράζοντας παράλληλα 7 αίστ και μαζεύοντας πέντε ριμπάουντ.

Η Σαραγόσα έκανε ένα απίθανο δεύτερο δεκάλεπτο (27-12) και έφερε τη διαφορά ακόμα και πάνω από το +20 με τη Μπαρτσελόνα να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο μέρος και να «ροκανίζει» τη διαφορά. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο φινάλε δεν... πελάγωσαν και άφησαν τα πάντα ανοιχτά για την κατάληψη της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια της ACB.

Για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους που αγωνίστηκε χωρίς τον Μίροτιτς, ο Λαπροβίτολα μέτρησε 28 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Κάλινιτς με 15.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 46-24, 59-54, 85-83


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0