Basket Talk

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 90-69: Καταιγιστικός ο Προμηθέας, ηγήθηκε του ΠΑΟΚ!

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 90-69: Καταιγιστικός ο Προμηθέας, ηγήθηκε του ΠΑΟΚ!
Ο Προμηθέας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας της Basket League παίρνοντας μια άνετη νίκη με διαφορά 21 πόντων (90-69).
Κάτω από την σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Προμηθέα και στον ΠΑΟΚ.


Στο ξεκίνημά τους οι δύο ομάδες φάνηκαν άστοχες με το ματς να είναι χωρίς σκορ τα πρώτα 2' και τον δικέφαλο να τα βρίσκει σκούρα στο πρώτο μέρος. Ο Προμηθέας, με σημαντικότερη την συμβολή του Τόμασον, πήρε διψήφιο προβάδισμα (34-22). Με τα τρίποντα των Ράιλι, Φράνκε και Καμπερίδη η ομάδα του Φώτη Τακιανού, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μείωσε στο καλάθι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (41-39).
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα επιμέρους σκορ 11-2 για την ομάδα της Πάτρας ολοκληρώνοντας την τρίτη περίοδο στο +15 (66-51). Από τους 66 πόντους των γηπεδούχων οι 16 προέρχονται από τον αιφνιδιασμό με πιο εντυπωσιακό το κάρφωμα του Κουλμπόκα.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα για το ματς με τον Προμηθέα να παίρνει μια άνετη νίκη έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς των 20 πόντων και 3/5 τριπόντων


Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-12, 41-39, 66-51, 90-69

Δείτε το στατιστικό του αγώνα εδώ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0