Basket Talk

Basket League: Άλλαξαν τόσα πολλά σε 20 μέρες!

Basket League: Άλλαξαν τόσα πολλά σε 20 μέρες!

Έχουν μεσολαβήσει σχεδόν 20 ημέρες από την τελευταία φορά που οι ομάδες της Basket League πάτησαν στα ελληνικά παρκέ για λογαριασμό του πρωταθλήματος. Ένα διάστημα που έφερε μαζί του και αρκετές αλλαγές…

Σχετικά Άρθρα

Ήταν 13 Φεβρουαρίου όταν Παναθηναϊκός και Προμηθέας «κοντράρονταν» για την 16η αγωνιστική της Basket League. Έκτοτε, έχουν περάσει ακριβώς 19 ημέρες χωρίς κάποιον αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη τόσο ελέω του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ωστόσο, η διακοπή δεν πέρασε αναίμακτα. Μαζί της έφερε και αρκετές αλλαγές. Μία από τις πιο σημαντικές, ήταν η αντικατάσταση του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τη θέση του πήρε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος άφησε κενή την τεχνική ηγεσία του Λαυρίου. Ένα κενό που κλήθηκε να καλύψει ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Επιπλέον, η άσχημη παρουσία του ΠΑΟΚ στο Final-8 του Ηρακλείου και ο αποκλεισμός από το Περιστέρι στα προημιτελικά έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη, έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας. Ως αντικαταστάτης του επιλέχθηκε ο Φώτης Τακιανός.

Φυσικά, ορισμένες ανακατατάξεις υπήρξαν και στον τομέα των παικτών. Η ΑΕΚ αποδέσμευσε τους Τιμ Φρέιζιερ και Κάμερον ΜακΓκρίφ, τη θέση των οποίων πήραν οι Πιερ Οριόλα και Μπρίντον Λεμάρ.

Όπως καταλαβαίνουμε, οι αλλαγές, ιδίως στους πάγκους των ομάδων, για ένα διάστημα… αποχής τριών εβδομάδων, δεν ήταν και λίγες. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε πώς θα επιστρέψουν πλέον οι ομάδες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0