Basket Talk

Θέατρο του παραλόγου με Μάντζαρη, Ιωνικό και... Βενεζουέλα

Θέατρο του παραλόγου με Μάντζαρη, Ιωνικό και... Βενεζουέλα
Πλήρη... άγνοια για συμφωνία του παίκτη του Βαγγέλη Μάντζαρη με ομάδα της Βενεζουέλα εξέφρασε μέσω διαρροής η ΚΑΕ Ιωνικός υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο παίκτης παραμένει στη διάθεση της ομάδας της Νίκαιας τουλάχιστον για τους δύο επόμενους αγώνες.
 
Σχετικά Άρθρα

Ενώ λοιπόν ο σύλλογος της Βενεζουέλας και πιο συγκεκριμένα η ομάδα Παντέρας ντε Μιράντα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του βετεράνου Έλληνα γκαρντ και μάλιστα το κείμενο της ανακοίνωσης συνόδευαν και δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της ομάδας σχετικά με τον Μάντζαρη στον Ιωνικό υποστηρίζουν μέσω διαρροής πως "κυκλοφορεί μία... είδηση περί συμφωνίας του παίκτη με ομάδα της Βενεζουέλας" και πως ο παίκτης όντως έχει δεχθεί πρόταση η οποία όμως δεν έχει φτάσει επίσημα στην ομάδα! Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, ενώ η ομάδα της Βενεζουέλα έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του και δεν είναι απλά μια... πληροφορία ή φήμη ή "είδηση" όπως χαρακτηρίζεται από τον Ιωνικό.

Το θέατρο του παραλόγου όμως που εμπλέκει τόσο τον παίκτη όσο και τις δύο ομάδες, και μόνο τιμητικό δεν είναι και για τους τρεις, δεν σταματάει εκεί αφού σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Ιωνικό ο Μάντζαρης δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα και ότι θα αγωνιστεί σίγουρα εναντίον της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Πάτρας και αναλόγως στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν ο παίκτης θα μείνει ή όχι.

Απίστευτο και όμως ελληνικό...

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0