Basket Talk

Σερέλης: «Πρέπει να παίζουμε όπως στο τελευταίο 8λεπτο» - Αταμάν: «Ηγέτης μας ο Κλάιμπερν»

Σερέλης: «Πρέπει να παίζουμε όπως στο τελευταίο 8λεπτο» - Αταμάν: «Ηγέτης μας ο Κλάιμπερν»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εφές - Με μαύρες γραβάτες όλο το τεχνικό τιμ των πρασίνων, ως ένδειξη πένθους.

Φορώντας μαύρη γραβάτα (όπως ολο το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών) ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε να πει πολλά για την αναμέτρηση με την Εφές. «Για 32 λεπτά είχαμε επιθετικό πρόβλημα και παίξαμε πιο δυναμικά όταν καταλάβαμε ότι θα χάναμε τον αγώνα» παραδέχθηκε ο τεχνικός των πράσινων και πρόσθεσε: «Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν βάζαμε σωστά τα χέρια και το σώμα μας, δεν παίξαμε επιθετικά στην άμυνα. Όλα αυτά τα κάναμε στο τελευταίο 8λεπτο όταν και γίναμε ανταγωνιστικοί και αυτό κρατάμε γιατί αυτός είναι ο τρόπος που θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα» κατέληξε.

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τους σταρ του, στους οποίους πριν λίγες ημέρες τα είχε… ψάλει δημόσια για την κακή τους απόδοση. «Ο Κλάιμπερν έπαιξε σαν πρωταθλητής, σαν σταρ που είναι και ήταν ο ηγέτης μας. Ο Λάρκιν μοίρασε 10 ασίστ και ήταν ουσιαστικός ενώ και ο Ελάιζα Μπράιαντ προσέφερε σημαντικά» ανέφερε ο Αταμάν που πρόσθεσε πως «το παιχνίδι κρίθηκε στην 3η περίοδο όταν μοιράσαμε καλά τη μπάλα και πήραμε μία σημαντική διαφορά την οποία κρατήσαμε έως το φινάλε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0