Basket Talk

Συγκινητικός Αταμάν: «Ολόκληρος ο τουρκικός λαός στηρίζει τη χώρα σας»

Συγκινητικός Αταμάν: «Ολόκληρος ο τουρκικός λαός στηρίζει τη χώρα σας»

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον προπονητή της Εφές, ο οποίος στάθηκε πιο πολύ στο ανθρώπινο κομμάτι παρά στο αγωνιστικό, πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Πριν από τον -φορτισμένο- αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές, ο Τούρκος προπονητής των φιλοξενούμενων ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη στήριξη όσον αφορά στον καταστροφικό σεισμό και έδειξε ότι η Τουρκία είναι στο πλευρό της Ελλάδας σε αυτές τις «μαύρες» μέρες που ζει.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά, πως οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν… τίποτα!

«Ζούμε πολύ κακές στιγμές στις χώρες μας τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Και τώρα φτάσαμε στην Αθήνα και ακούσαμε για την καταστροφή, την μεγάλη καταστροφή με το τρένο. Λυπάμαι πολύ, ξέρουμε ότι οι Έλληνες μάς έδειξαν μεγάλη υποστήριξη, στον λαό, στη χώρα μας, που υπέστη μεγάλη ζημιά και θα ήθελα να πω ότι ολόκληρος ο τουρκικός λαός δείχνει στήριξη στην χώρα σας.», ανέφερε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ για το ματς είπε: «Έτσι είναι η ζωή, και τώρα πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, είναι ματς της EuroLeague, είναι επίσημο παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες, και ελπίζω να είναι ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0