Basket Talk

Ο ΕΣΑΚΕ και η Basket League συμμετέχουν στο εθνικό πένθος

Ο ΕΣΑΚΕ και η Basket League συμμετέχουν στο εθνικό πένθος

Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League συμμετέχουν στο εθνικό πένθος για την τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σε όλες τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ, ενώ οι ομάδες θα φέρουν στις φανέλες τους μαύρο διακριτικό σε ένδειξη πένθους. Επίσης, δε θα ακουστεί η μουσική όπως συνηθίζεται σε αγώνες μπάσκετ ούτε θα γίνουν μουσικά σόου, παρά μόνο κοινωνικές δράσεις.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ της Basket League συμμετέχουν στο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών διαμορφώνοντας ανάλογα το πλαίσιο διεξαγωγής των αναμετρήσεων της προσεχούς 17ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:

Πριν την έναρξη των συναντήσεων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων, ενώ οι ομάδες θα φέρουν στις φανέλες τους μαύρο διακριτικό σε ένδειξη πένθους. Δεν θα ακούγεται μουσική από τα μεγάφωνα των γηπέδων και δεν θα πραγματοποιηθούν μουσικά show. Θα πραγματοποιούνται μόνο κοινωνικές δράσεις στο περιθώριο των αγώνων.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0