Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 26: Με απουσίες η… πράσινη frontline – «Πονάει» το Μιλάνο!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 26: Με απουσίες η… πράσινη frontline – «Πονάει» το Μιλάνο!

Η μάχη για την οκτάδα της Euroleague… φουντώνει και όλοι πλέον ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Στην προσπάθεια αυτή οι προπονητές καλούνται να διαχειριστούν και τις απουσίες παικτών τους με τις Αρμάνι, Ρεάλ, Βαλένθια, Άλμπα και Μπάγερν να έχουν πληγεί περισσότερο την 26η Αγωνιστική του θεσμού. Επιτέλους ντεμπούτο για τον Καμπάτσο.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου» μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της και πλέον όλα τα αποτελέσματα (αλλά και οι διαφορές) μετρούν. Για μία θέση στην 8αδα γίνεται ο κακός χαμός με τους τραυματισμούς και τους απόντες να παίζουν πάντα το ρόλο τους στο μυαλό και το ροτέισον του εκάστοτε προπονητή.

Στα του… οίκου μας, ο Χρήστος Σερέλης στην… πρεμιέρα του στο ΟΑΚΑ ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού, καλείται να καλύψει το κενό στη ρακέτα (Γκουντάιτις, Αγραβάνης) κόντρα σε μια λαβωμένη (Μίσιτς) πρωταθλήτρια Εφές, η οποία «καίγεται» για τη νίκη.

Από την άλλη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ταξίδεψε πάνοπλος στο Μιλάνο για να διατηρηθεί στην κορυφή της Ευρωλίγκα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους. Τα προβλήματα για την Αρμάνι όμως δεν σταματούν, καθώς πέρα από τους μακροχρόνιους Πάνγκος, Σιλντς, Χολ είδε τον Μπιλίνγκα να τραυματίζεται και τον Ντατόμε να αποχωρεί από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας, με τη συμμετοχή του κόντρα στους «ερυθρολεύκους» να αποτελεί ερωτηματικό.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, σοβαρό πλήγμα για τον Μουμπρού που δεν μπορεί να χαρεί την επιστροφή του Χέρμανσον λόγω προβλήματος του Κάιλ Αλεξάντερ ενώ οι… πονοκέφαλοι παραμένουν σταθερά στα γερμανικά σύνορα και τους Τρινκιέρι, Γκονζάλεθ. Σταθερά γεμάτο το απουσιολόγιο της Ρεάλ ενώ χαρμόσυνά είναι τα νέα για τον Δημήτρη Ιτούδη καθώς μετά από καιρό μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, μεταξύ των οποίων και το Μπιέλιτσα, τον οποίο θα βάλει σιγά σιγά στο ροτέισον. Τέλος, έφτασε επιτέλους η στιγμή που ο Φακούντο Κμαπάτσο θα πατήσει ξανά τα παρκέ της Euroleague και θα κάνει το ντεμπούτο του το φετινό κόντρα στη Μπάγερν.

 

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Μπεν Λάμερς, Γιόβελ Ζούσμαν Τιμ Σνάιντερ (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Βασίλιε Μίσιτς

Αρμάνι Μιλάνο: Σείβον Σιλντς, Ντέβον Χολ, Κέβιν Πάνγκος, Τομάσο Μπαλντάσο, Πολ Μπιλίνγκα, Λουίτζι Ντατόμε

Βαλένθια: Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κάιλ Αλεξάντερ, Μάρτιν Χέρμανσον (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Λίο Μέναλο, Αϊζάια Κορντινιέ

Ερυθρός Αστέρας: -

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους, Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν)

Μπαρτσελόνα: Όσκαρ Ντα Σίλβα

Μπασκόνια: Τάντας Σεντερέσκις

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Αλμπέρτο Αλμπάλδε (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: -


Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0