Basket Talk

Αντετοκούνμπο στον Ντουράντ: «Σταμάτα να πηγαίνεις σε super-team και έλα να σου μάθω πως να κουβαλάς μια ομάδα μόνος σου» (video)

Αντετοκούνμπο στον Ντουράντ: «Σταμάτα να πηγαίνεις σε super-team και έλα να σου μάθω πως να κουβαλάς μια ομάδα μόνος σου» (video)
Μυθικές ατάκες από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς και Κέβιν Ντουράντ!
Δέκα χρόνια πριν όταν ήταν άγνωστος μεταξύ αγνώστων ως πιτσιρικάς στον Φιλαθλητικό δήλωνε πως είδωλό του ήταν ο Κέβιν Ντουράντ. Δέκα χρόνια αργότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέταξε το γάντι στο παιδικό του είδωλό και του την... είπε!

Ο Greek Freak ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Daily Show στη Νέα Υόρκη προκειμένου να μιλήσει για το Ίδρυμα Τσαρλς Αντετοκούνμπο που έφτιαξε για να τιμήσει τη μνήμνη του πατέρα του.

Σε κάποια στιγμή του σόου ο παρουσιαστής Τρέβορ Νόα (τον οποίον ο Giannis είχε στην ομάδα του στο Celebrity Game του All Star Game) προκάλεσε τον Αντετοκούνμπο λέγοντάς του πως «είσαι συνεχώς το καλό παιδί, παραμένεις ταπεινός αλλά εκεί έξω οι άλλοι δεν σε βλέπουν το ίδιο». Έβαλε λοιπόν τον Έλληνα φόργουορντ να μιλήσει «βρώμικα» σε άλλους παίκτες του ΝΒΑ κοιτώντας την κάμερα! Ουσιαστικά να... διαβάσει τα λόγια του, αφού του είχε γραμμένες τις ατάκες σε χαρτί!

«Κοίτα Λούκα» είπε προς τον... Ντόντσιτς «ακόμη και αν έχεις τον Κάιρι Ίρβινγκ στην ομάδα σου, θα έρθω να σε νικήσω» είπε χαμογελόντας.

«Γιόκιτς, πως πιστεύεις ότι μπορείς να πας στους τελικούς όταν καλά καλά δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σε drive through μπεργκεράδικο» είπε απευθυνόμενος στον Νικόλα Γιόκιτς και ξέσπασε σε γέλια.

Όταν, δε, ήρθε η ώρα για τον Κέβιν Ντουράντ ο Αντετοκούνμπο φόρεσε το καλύτερό του χαμόγελο και... μεταξύ σοβαρού και αστείου του... είπε. «Πηγαίνεις συνεχώς σε super team, τι θα έλεγες να ερχόσουν να δουλέψουμε μαζί για να σε διδάξω πως είναι να κουβαλάς μόνος σου την ομάδα σου» και το κοινό ξέρπασε σε χειροκροτήματα!

Ιδού όλη η εκπομπή:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0