Basket Talk

NBA: Μοναδική ανατροπή από το -27 για Λέικερς – Μυθικός Λίλαρντ πέτυχε 71 πόντους! (video)

NBA: Μοναδική ανατροπή από το -27 για Λέικερς – Μυθικός Λίλαρντ πέτυχε 71 πόντους! (video)

Οι Λέικερς πραγματοποίησαν μία ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στους Μάβερικς, την στιγμή που ο Λίλαρντ σκόραρε 71 πόντους για να οδηγήσει τους Μπλέιζερς στη νίκη επί των Ρόκετς.

Καμία ομάδα τη φετινή σεζόν στο NBA δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 27 πόντους μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/2). Το «κοντέρ» έγραφε 0-138, πριν το καταφέρουν οι Λέικερς!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λος Άντζελες επιβλήθηκε των Ντάλας Μάβερικς 111-108 εντός έδρας, έχοντας για πρωταγωνιστές το δίδυμο Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, που πέτυχαν μαζί 56 πόντους. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Τζάρεντ Βάντερμπιλτ (15 πόντους, 17 ριμπάουντ), ο οποίος είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Ντόντσιτς.

Οι «λιμνάνθρωποι» παρότι στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου έχαναν με 48-21 ωστόσο έκαναν τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχουν πετύχει τα τελευταία 21 χρόνια στο NBA!

Βέβαια δεν ήταν μονάχα οι Λέικερς που έκαναν «θαύματα» στο παρκέ. Στο Πόρτλαντ ένας ασταμάτητος Ντάμιαν Λίλαρντ πέτυχε 71 (!) πόντους για να οδηγήσει τους Μπλέιζερς στη νίκη επί των Ρόκετς με 131-114!

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε την 8η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με τους 71 πόντους που έβαλε, έχοντας μάλιστα 13 τρίποντα! Μόνο στο ημίχρονο είχε 41 πόντους, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των τελευταίων 25 ετών, ενώ παράλληλα ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ στο σκοράρισμα, το οποίο κατείχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, που επίσης πέτυχε 71 πόντους στην νίκη των Καβαλίερς με 145-134 επί των Μπουλς (2/1).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0