Basket Talk

Βεζένκοφ: «Τον Παπανικολάου επειδή είναι μεγαλύτερος, τον ακούμε σαν... μπαμπά μας»

Βεζένκοφ: «Τον Παπανικολάου επειδή είναι μεγαλύτερος, τον ακούμε σαν... μπαμπά μας»
Η σπουδαία νίκη στη Βαλένθια στην Ισπανία πανηγυρίστηκε όσο λίγες από τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν όρεξη για πλάκες και πειράγματα.
Η αντίδραση που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι» στην τρίτη περίοδο και το ξέσπασμα έφεραν την ανατροπή, με τη σημασία αυτής να φαίνεται και από τις δηλώσεις των Πειραιωτών

Ο Ουόκαπ έκανε «foto-bombing» στον Παπανικολάου την ώρα που έκανε δηλώσεις στην Ευρωλίγκα, σκαρφαλώνοντας επάνω του ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ το πήγε… παραπέρα λέγοντας με εμφανή διάθεση χιούμορ πως «τον Παπανικολάου επειδή είναι μεγαλύτερος τον ακούμε σαν… μπαμπά μας».

«Ο Κώστας είναι ένας παίκτης πουν έχει ακούσει πολλά στην Ελλάδα. Τη μία εβδομάδα είναι ο «χειρότερος» και την άλλη ο «καλύτερος» για πολύ κόσμο. Εγώ που τον βλέπω από το 2010 είναι πάντα σταθερός, το ίδιο καλός» είπε ο Βεζένκοφ αποθεώνοντας τον αρχηγό της ομάδας του ενώ αναφερόμενος στο κλίμα στα αποδυτήρια είπε πως «πάντα υπάρχει καλό κλίμα, πάντα υπάρχουν… γκάζια όταν χρειάζεται όπως έγινε και με τη Βαλένθια και πήραμε μέσα από την άμυνά μας τη νίκη» ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το οτι διεκδικεί το βραβείο του MVP της σεζόν απάντησε πως «σημασία έχει να ξαναπάει η ομάδα στο Final-4 σε μία Ευρωλίγκα φέτος όπου όλα γίνονται και όπου από την 5η έως τη 13η θέση διεκδικούν θέση στην 8αδα».

Ο Παπανικολάου από την πλευρά του είπε πως «είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τη συνέχεια του σερί, όταν κερδίζεις όλα είναι υπέροχα αλλά σημασία έχει να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν» ενώ ο Τόμας Ουόκαπ πρόσθεσε πως «στο 2ο ημίχρονο κάναμε θυσίες, βρήκαμε ρυθμό μέσω της άμυνας και όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω».

www.bnspors.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0