Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Βρισκόμασταν σε... εορταστική διάθεση - Μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση»

Μπαρτζώκας: «Βρισκόμασταν σε... εορταστική διάθεση - Μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση»

Ως μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν χαρακτήρισε αυτήν κόντρα στη Βαλένθια ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδεχόμενος μεταξύ άλλων το βαθμό δυσκολίας που είχε το εγχείρημα αυτό μετά την περασμένη εβδομάδα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο βαθμό δυσκολίας που είχε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τη φοβερή και τρομερή τρίτη περίοδο.

Αρχικώς ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως:
«Προερχόμασταν από το Κύπελλο όπου δώσαμε τρεις σερί αγώνες και αυτό μας επηρέασε σωματικά και πνευματικά αφού βρισκόμασταν σε εορταστική… διάθεση». Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων χαρακτήρισε «εκπληκτική» την 3η περίοδο της ομάδας του κυρίως αμυντικά και επισήμανε πως «μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση» και πως «είχαμε 10 περισσότερες κατοχές λόγω των ριμπάουντ που πήραμε κάτι πολύ σημαντικό για έναν τέτοιο αγώνα».

Αναφερόμενος για τη συνέχεια της κανονικής περιόδου και στη Βαλένθια, ο Μπαρτζώκας είπε πως «διαθέτει τρομερά έμπειρους παίκτες με αθλητικότητα ειδικά στη ρακέτα» και τη χαρακτήρισε βασική διεκδικήτρια μιας θέσης στην 8αδα ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ τον οποίο χαρακτήρισε «φανταστικό παίκτη» και «σημαντικό για τον Ολυμπιακό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0