Basket Talk

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στο BN Sports: «Τιμή μας να έχουμε τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων»

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στο BN Sports: «Τιμή μας να έχουμε τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων»

Το BNsports βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας πριν τον αγώνα με την Σερβία (24/2 19:00)  και συνομίλησε με το Γιώργο Τσαλμπούρη.

Μετά και την λύση του συμβολαίου του με την Μπέτις ολοκλήρωσε μια παρουσία 16 αγώνων στην πολύ απαιτητική Liga Endesa στην οποία είχε κατά μέσο όρο 8.8 πόντους με 53% στο δίποντο και 40% στο τρίποντο και 2.9 ριμπάουντ ανά 19 λεπτά συμμετοχής. Πλέον στο μυαλό του είναι η Εθνική και οι αγώνες για το τελευταίο “παράθυρο” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Δηλώσεις στον Γιώργο Ρουμελιώτη

Γιώργο, ενόψει και του αγώνα με την Σερβία το Κλειστό των Άνω Λιοσίων αναμένεται κατάμεστο. Πως νιώθεις που θα παίξετε με αρκετό κόσμο;

«Αν θυμάμαι καλά και την τελευταία φορά που βρισκόμασταν εδώ παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμάς να έχουμε την στήριξη του κόσμου, ειδικά σε ένα τριήμερο που οι περισσότεροι συνηθίζουν να φεύγουν από την Αθήνα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να τους δώσουμε την χαρά της νίκης».

Η Σερβία όπως και εσείς, δεν θα παραταχθεί με όλα της όπλα . Θα είναι παρών όμως ο Μιλουτίνοφ ένας ισοϋψής σέντερ με εσένα. Θα αναλάβεις το μαρκάρισμα του και αν ναι, έχεις σκεφτεί κάποιους τρόπους αντιμετώπισης;

«Αν τον αναλάβω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ καθώς πρόκειται για ένα υψηλής κλάσης σέντερ. Δεν είναι τόσο πολύ στα μέτρα μου , είμαστε αρκετά διαφορετικοί παίχτες, ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα θα δημιουργήσει το καλύτερο πλάνο για να τον αντιμετωπίσει όπως πρέπει».

Με την ομάδα τις Μπέτις πραγματοποίησες εξαιρετικές εμφανίσεις ,έλυσες  όμως το συμβόλαιο σου. Έχεις κάποιες βλέψεις για τον επόμενο σου σταθμό;

«Ναι, έλυσα το συμβόλαιο μου με την ισπανική ομάδα, είμαι ελεύθερος πλέον. Δεν έχω κάτι στο νου μου προς το παρόν. Εκμεταλλεύομαι το χρόνο που έχω με την Εθνική ομάδα και θα προσπαθήσω να βρω κάτι που πραγματικά μου αρέσει και που θα αξίζει μετά τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0