Basket Talk

Συγκινούν ο Ιτούδης και οι παίκτες του για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας!

Συγκινούν ο Ιτούδης και οι παίκτες του για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας!

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Παρτιζάν προτίμησε να σταθεί στον καταστροφικό σεισμό της Τουρκίας.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης, έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προτιμώντας στις δηλώσεις του να αναφερθεί πρώτα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, παρά να σταθεί στον αγώνα με την Παρτιζάν

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

«Για εμάς και για την Τουρκία δυστυχώς είναι μια συγκινητική στιγμή και μια καταστροφική εικόνα αυτή που αντικρίσαμε. Πολλοί άνθρωποι χάσανε τις ζωές τους, τις περιουσίες τους. Σαν ομάδα δείξαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο πέρα από το αθλητικό, αλλά όπως ξέρετε, όπως είπα και στην αρχή, η ζωή συνεχίζεται και ξέρουμε ότι ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να βοηθήσει την κοινωνία και τον τουρκικό λαό. Εμείς το κάναμε, το δείξαμε από τη μεριά μας και μάς άγγιξε όλους. Ελπίζω να μην ξανακούσουμε τέτοια καταστροφικά νέα πουθενά.»

 

Νωρίτερα στον αγώνα, οι παίκτες της Φενέρ φόρεσαν φανέλες που ανέγραφαν «χέρι με χέρι για την Τουρκία» σε μια άκρως συγκινητική κίνηση!

εικόνα_Viber_2023-02-24_00-13-54-702.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0