Basket Talk

Σερέλης: «Παλέψαμε ως το φινάλε, δείξαμε χαρακτήρα» - Ουίλιαμς: «Κρατάμε την προσπάθεια»

Σερέλης: «Παλέψαμε ως το φινάλε, δείξαμε χαρακτήρα» - Ουίλιαμς: «Κρατάμε την προσπάθεια»

Ο Χρήστος Σερέλης, μετά την ήττα από το Μιλάνο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, εστίασε στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα του, αλλά και στα λάθη των τελευταίων λεπτών, ενώ ο Ντέρικ Ουίλιαμς ανέφερε ότι το αποτέλεσμα τους στενοχωρεί.

Το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Χρήστος Σερέλης. Παρά το γεγονός ότι δεν συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στο Μιλάνο, οι «πράσινοι» πάλεψαν ως το τέλος και σε αυτό ακριβώς στάθηκε και ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε χαρακτήρα. Αλλά στο τέλος κάναμε λάθη και έκριναν το παιχνίδι και μας στοίχισαν. Είχαμε την ποιότητα όμως να πάρουμε το ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει και θέλουμε να κερδίζουμε, όχι να χάνουμε.

Δεν είχαμε καθόλου χρόνο να αλλάξουμε πολλά στο παιχνίδι μας και ζητήσαμε από τους παίκτες να αντιδράσουν γιατί η ομάδα τους δύο τελευταίους μήνες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αμυντικά παίξαμε καλά με εξαίρεση τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ κάτι όμως αναμενόμενο και φυσιολογικό γιατί μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες.

Στην επίθεση ζητάω τουλάχιστον 20 ασίστ ανά αγώνα. Δεν βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για σουτ και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε γιατί έχουμε το επιθετικό ταλέντο. Στην άμυνα πάλι έχουμε πολλά να διορθώσουμε αλλά κυρίως ως ομάδα πρέπει να αποκτήσουμε ψυχολογία νικητή.
»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς από την πλευρά του είπε: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, πήγαμε τον αγώνα στο τελευταίο σουτ και είχαμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε και αυτό μας στεναχώρησε. Κρατάμε την προσπάθεια, πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε για τη συνέχεια της σεζόν.

Είμαστε λίγες μέρες μαζί, έχουμε πολλά να δουλέψουμε μαζί το νέο κόουτς και κυρίως να αλλάξουμε την ψυχολογία μας κάτι που προσπαθεί με το πάθος του να μας το περάσει

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0