Basket Talk

Ο Τζορτζ Πάπας στο BN Sports: «Ενθουσιασμένος ως μέλος της Εθνικής, θέλω Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό!»

Ο Τζορτζ Πάπας στο BN Sports: «Ενθουσιασμένος ως μέλος της Εθνικής, θέλω Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό!»

Το BNsports βρέθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, μίλησε με τον Τζορτζ Πάπας , και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνησή της Εθνικής ομάδας πριν τον αγώνα της Παρασκευής με την Σερβία (19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατεβαίνει με όλους τους «αστέρες» της στον αγώνα με την Σερβία, αλλά όσοι ήταν παρόντες στην προπόνηση ήταν εμφανέστατα χαρούμενοι. Χωρίς το άγχος της πρόκρισης, τα χαμόγελα στους παίχτες και το τεχνικό τιμ δεν κρύβονταν. Για όλους όσους βρίσκονται εκεί είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

Το BNsportrs βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με τον γκαρντ τον «ερυθρολεύκων», ο οποίος έδειχνε κεφάτος και ευδιάθετος, αφού οι πλάκες ήταν συνεχείς με τους συμπαίκτες του. 

Δηλώσεις στον Γιώργο Ρουμελιώτη

Είναι η δεύτερη φορά που καλείσαι να υπηρετήσεις τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Πως νιώθεις για αυτό:

Νιώθω πάρα πολύ καλά. Ξέρετε ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω για την Ελλάδα και να εκπροσωπήσω την κουλτούρα μου. Αγαπώ την Ελλάδα μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Πρόσφατα κατέκτησες το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα συναισθήματα σου μιας και είναι και η πρώτη σου φορά ως επαγγελματίας στην Ελλάδα;

Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τροπαίου με την ομάδα μου. Λατρεύω όλους τους συμπαίκτες , τους προπονητές όλο το τεχνικό τιμ. Έχουμε ένα πολύ καλό και ζεστό οικογενειακό κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και πιο ευγνώμων για όσα έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Όπως είπατε, είναι και η πρώτη μου σεζόν ως επαγγελματίας και το ζω έντονα το κάθε λεπτό.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο η όνειρο για αυτή την σεζόν;

Σιγουρά με την κλήση μου στην Εθνική πραγματοποίησα ένα από τους πολλούς στόχους που έχω βάλει. Ξέρεις το όνειρο μου είναι να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, το σκέφτομαι κάθε μέρα. Επίσης, προσπαθώ να πάρω και κάποια παιχνίδια φέτος ώστε να ωριμάσω παραπάνω, αλλά όλα έρχονται με τον καιρό. Δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιωθώ όσο μπορώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0