Basket Talk

Μανωλόπουλος: «Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας - Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου»

Μανωλόπουλος: «Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας - Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου»

O Σωτήρης Μανωλόπουλος ενόψει του αγώνα της εθνικής με την Σερβία (24/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκανε δηλώσεις σχετικά με την εικόνα της ομάδας καθώς και την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα.  

Ο προπονητής της εθνικής μπάσκετ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στο ερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο. Οι προκριματικοί φτάνουν προς το τέλος και το εισιτήριο για το μουντομπάσκετ είναι σίγουρη υπόθεση για τη εθνική, η οποία θα έχει πλέον στο πλευρό της και τον κόσμο της.

Οι δηλώσεις του προπονητή σχετικά με την ομάδα:

«Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι σε αυτά τα προκριματικά. Η ομάδα είναι ήδη πετυχημένη, γιατί έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από το Νοέμβριο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η διαδικασία των παραθύρων είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική, αλλά είναι σημαντική γιατί δίνεται η ευκαιρία σε αθλητές όχι να δοκιμαστούν, αλλά να δείξουν τι αξίζουν. Έχουμε μαζευτεί 17 άτομα, ο Μαντζούκας έπρεπε να επιστρέψει για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όλα τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο κι αν είναι δύσκολο να φτιάξεις μια ομάδα με νέα παιδιά, έχουμε κάνει την καλύτερη προσπάθεια που θα μπορούσαμε και γι’ αυτό είμαι περήφανος»

Για τον κοσμο της ομάδας: 

«Είναι πολύ σημαντικό ότι το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο. Είναι σπουδαία υπόθεση η βοήθεια που θα δώσει το κοινό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους πάρα πολύ γι’ αυτό. Θεωρώ πως ο κόσμος έχει ξαναγυρίσει στο μπάσκετ, το ζήσαμε και πέρσι στα παράθυρα, αλλά και το καλοκαίρι στα φιλικά πριν το Ευρωμπάσκετ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0