Basket Talk

Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»! (video)

Λάσο: «Θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο»! (video)

«Καίγεται» να επιστρέψει στους πάγκους ο Πάμπλο Λάσο.

Οι «δρόμοι» Ρεάλ Μαδρίτης και Πάμπλο Λάσο χώρισαν το καλοκαίρι του 2022, μετά από έντεκα συναπτά έτη και 21 τίτλους.

Παρότι «πλήρεις» επιτυχιών, όμως, ο 55χρονος Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε, σε συνέντευξή του στον Ισπανό δημοσιογράφο, Σέρχιο Βέγκας, πως θα επέστρεφε... αύριο στους πάγκους!

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ήρεμος. Έπειτα από 16-17 χρόνια έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω στιγμές με την οικογένειά μου. Μου λείπει πολύ να κοουτσάρω. Σίγουρα! Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι προπονώ μια ομάδα. Θα ήθελα να κοουτσάρω αύριο! Αυτή την περίοδο πάντως απολαμβάνω άλλα πράγματα. Ένας φίλος μού είπε πρόσφατα: "Μα καλά, ήσουν προπονητής στη Ρεάλ 11 χρόνια. Γιατί δεν πας επιτέλους διακοπές"; Νομίζω ότι δεν μπορώ! Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ πλέον τις στιγμές μακριά από το μπάσκετ» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει.

«Στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Σίγουρα πρέπει να εκτιμάς τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τον χαρακτήρα των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα κλαμπ, τη φιλοσοφία ενός κλαμπ, το τι εκφράζει μια ομάδα. Αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι, οι ιδέες, το πρότζεκτ, η ομάδα. Και σίγουρα η πόλη που δουλεύεις. Γιατί θα έχεις μαζί την οικογένειά σου».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0