Basket Talk

Υπέρβαση με Πρίφτη επιχειρεί το Λαύριο!

Υπέρβαση με Πρίφτη επιχειρεί το Λαύριο!

Πάει να κάνει το… μπαμ η ομάδα του Λαυρίου, έχοντας ως πρώτο στόχο τον Δημήτρη Πρίφτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Χρήστο Σερέλη.

Σχετικά Άρθρα

Περνάει στην… αντεπίθεση το Λαύριο έπειτα από την απομάκρυνση του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος έφυγε με προορισμό τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμο να πυροδοτήσει μία «βόμβα» για τη κάλυψη του κενού στη θέση του προπονητή.

Έτσι, έπειτα από το όχι και τόσο… ρόδινο «διαζύγιο» με τον Σερέλη, με τα 20 χρόνια του στο σύλλογο να φαίνεται πως αποτελούν οριστικά παρελθόν, η διοίκηση του Λαυρίου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» και της Τόφας, Δημήτρη Πρίφτη!

Το όνομά του Γιώργου Λιμνιάτη παρουσιαζόταν ως το επικρατέστερο για την ανάληψη του πάγκου του Λαυρίου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Πρίφτης, που πρόσφατα αποχώρησε από την τουρκική ομάδα (24/1/2023) έπειτα από επτά μήνες στο «τιμόνι» της, θα είναι εκείνος που θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας, επιστρέφοντας στην ελληνική Basket League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0