Basket Talk

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σερέλη έως το τέλος της σεζόν

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σερέλη έως το τέλος της σεζόν
Ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο «διάδοχος» του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, αυτός θα κοουτσάρει το «τριφύλλι» στο Μιλάνο, παρότι θα έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς στο πρόσωπο του Χρήστου Σερέλη, που επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, αλλά ως πρώτος προπονητής.

Ο 48χρονος κόουτς συμφώνησε για 2,5 χρόνια με το «τριφύλλι», κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει ως βοηθός του οποιονδήποτε επόμενου προπονητή, από τη σεζόν 2023/24 κι έπειτα, με την προϋπόθεση φυσικά, ότι ο νέος προπονητης δεν θα έχει αντίρρηση, αν και είθισται κάθε ομάδα να έχει στο σταφ έναν προπονητή που εμπιστεύεται.

Το Λαύριο ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Χρήστο Σερέλη και σε αντίθεση με πέρυσι, όταν συνέβη το ίδιο για να αναλάβει βοηθός του Βόβορα, μετά την απόλυση Πρίφτη, το διαζύγιο δεν ήταν... βελούδινο.

Η πρώην ομάδα του, πλέον, απογοητεύτηκε από τη στάση του «να την παρατήσει», όπως τόνισαν άνθρωποί της, ενώ ακόμη παλεύει για την παραμονή στην Basket League.

Τέλος, ο Χρήστος Σερέλης έχει ξεκινήσει την αναζήτηση τεχνικού τιμ, αφού από τον Παναθηναϊκό απολύθηκαν όλα τα μέλη του προηγούμενου, δηλαδή ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και οι βοηθοί του, Μπόσκοβιτς, Βόβορας και Γιαπλές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0