Basket Talk

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, ο κόσμος είδε τι σημαίνει!» (video)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, ο κόσμος είδε τι σημαίνει!» (video)
Όσα δήλωσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σχετικά Άρθρα
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησαν στο κανάλι του συλλόγου, όπου αναφέρθηκαν τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στο σύνθημα «μέχρι τέλους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι. Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο top επίπεδο».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο πέρυσι έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Για τον λόγο που οι φίλοι του Ολυμπιακού φωνάζουν το σύνθημα «μέχρι τέλους»: «Έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής. Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους!». Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για το πως νιώθει όταν το ακούει: «είναι απολαυστικό όταν το ακούμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!».

Για το αν θεωρείται η Κρήτη «γούρικη» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη!».

Για το αν στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague: «Σήμερα πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα», ενώ από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε «έχω μάθει πλέον να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα στην Βαλένθια!».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0