Basket Talk

NBA All-Star Game 2023: Για πρώτη φορά νικήτρια η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

NBA All-Star Game 2023: Για πρώτη φορά νικήτρια η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έσπασε το νικηφόρο σερί (5-0) της αρχηγίας του Λεμπρόν Τζέιμς και επικράτησε με 184-175 στο 72ο All-Star Game στο Salt Lake City.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μια συμβολική εμφάνιση ως αρχηγός της ομάδας του σκοράροντας το πρώτο καλάθι του αγώνα και αποχωρόντας αμέσως από το παρκέ εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του στον καρπό. Ομοίως και ο «Βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς αποσύρθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού στο δάχτυλο προλαβαίνοντας, όμως να μας χαρίσει αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα.

Πολλοί οι πρωταγωνιστές, που ειδικά από το δεύτερο ημίχρονο και μετά έπαιζαν με το βλέμμα στραμμένο στο βραβείο του MVP και φρόντισαν, παρά την απουσία των αρχηγών Γιάννη και Λεμπρόν από το παιχνίδι, να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα. Μπορεί ο παλιός γνώριμος της οικοδέσποινας Γιούτα, Ντόνοβαν Μίτσελ, να έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με 40 πόντους και 10 ασίστ, όμως ο συμπαίκτης του στην ομάδα του Greek Freak, Τζέισον Τέιτουμ ήρθε για να γράψει νέα σελίδα στην ιστορία του NBA. Βάζοντας 55 πόντους (10/18 τρίποντα) έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα All-Star Game (προσπέρασε τον Άντονι Ντέιβις με τους 52 πόντους) κερδίζοντας το MVP βραβείο που φέρει το όνομα του ινδάλματός του, του συγχωρεμένου Κόμπι Μπράιντ. Με αυτόν τον τρόπο ο «μυθικός» Τέιτουμ οδήγησε την ομάδα του Γιάννη για πρώτη φορά στη νίκη στην τρίτη του θητεία ως αρχηγός σε All-Star Game.




Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0