Basket Talk

Ερυθρόλευκη... υπερκούπωση! (video)

Ερυθρόλευκη... υπερκούπωση! (video)

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος για τη σεζόν 2022-2023, κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά και 11η στην ιστορία του!

Σχετικά Άρθρα

Κυπελλούχος Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 11η στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στον τελικό επί του Περιστερίου με 85-57 στα «Δύο Αοράκια», στο ίδιο γήπεδο όπου είχαν φτάσει και πέρυσι στην κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.


Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ψηφίστηκε φυσικά ποιος άλλος; Ο Σάσα Βεζένκοφ! Ο φόργουορντ των Πειραιωτών ήταν για ακόμα μία φορά κορυφαίος, ενώ όπως τόνισε στις δηλώσεις του, επικεντρώνεται ήδη στους επόμενους στόχους, εκθειάζοντας παράλληλα τον πρώτο σκόρερ του τελικού, Άλεκ Πίτερς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα να αφιερώνει το τρόπαιο στον Χρήστο Μπαφέ και τον Ανδρέα Καντζούρη.

Φυσικά αξιοσημείωτη ήταν και η εντυπωσιακή πορεία του Περιστερίου, που έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου. Κάτι που συνέβη στην rookie προπονητική χρονιά του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παραδέχτηκε πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αποτελεί την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0