Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δίψα για τίτλους, αφιερωμένο σε Μπαφέ και Καντζούρη το Κύπελλο»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε δίψα για τίτλους, αφιερωμένο σε Μπαφέ και Καντζούρη το Κύπελλο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός «διψάει» για τίτλους, ενώ έσπευσε να αφιερώσει το Κύπελλο Ελλάδος στους Χρήστο Μπαφέ και Ανδρέα Καντζούρη.

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδος για 11η φορά στην ιστορία του (57-85 το Περιστέρι), αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα «διψά» για ακόμα περισσότερους τίτλους. Μάλιστα, αφιέρωσε το τρόπαιο στον Χρήστο Μπαφέ και τον Ανδρέα Καντζούρη, οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Παίξαμε τρία παιχνίδια στη σειρά και κανέναν εκτός από το σημερινό δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο. Δεν ξέρω το βαθμό θα έβαζα στους παίκτες μου.

Οι ιδιοκτήτες και ο κόσμος θέλει η ομάδα να κερδίζει τίτλους και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Ίσως να γράφουμε ιστορία. Νιώθουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και καλό μομέντουμ και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους.

Έχουμε δίψα για τίτλους. Δεν υποτιμούμε κανέναν τίτλο, αλλά θέλουμε κι άλλους. Αφιερώνουμε τον τίτλο σε Χρήστο Μπαφέ και Ανδρέα Καντζούρη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0