Basket Talk

Βεζένκοφ: «Έχουμε άλλους δύο στόχους μπροστά μας»

Βεζένκοφ: «Έχουμε άλλους δύο στόχους μπροστά μας»

Ταπεινός ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για άλλη μία φορά, ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Περιστέρι (57-85), τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι, καθώς έχει ακόμα δύο στόχους που πρέπει να πετύχει, ενώ αναφέρθηκε και στον Άλεκ Πίτερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν σοβαροί. Πολύ συγκεντρωμένοι καλά στην άμυνα και διαφορά από την αρχή. Έχει αρχές το Περιστέρι και πολύ καλό προπονητή.

Ήταν ο δεύτερος στόχος της χρονιάς, έχουμε άλλους δύο, χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να παίξουμε σωστό μπάσκετ με τις αρχές που βάζει ο κόουτς. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και καλές. Με σεβασμό πάντα προς το άθλημα.

Δε γίνεσαι μια καλοδουλεμένη ομάδα από το τίποτα. Έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου. Δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με την επιτυχία. Δουλεύουμε σκληρά, συνυπάρχουμε αρμονικά και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο.

Το Περιστέρι ήταν αρκετά κουρασμένο με απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στο Περιστέρι, είναι άξιοι σεβασμού.

Φοβερός σουτέρ και σκόρερ, αλλά και φοβερός άνθρωπος. Χθες έμεινε έξω και σήμερα γύρισε πανέτοιμος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0